Obert de dilluns a diumengues, 10h - 21h.      AMB CITA PRÈVIA    (+34) 677 37 25 75    o por e-mail    kiromasaje.com@gmail.com

Bonus Regal

Vols fer un regal especial? Bonus regal massatge.

És la teva oportunitat de regalar una cosa molt especial a aquesta persona que tant aprecies. Aquí a la pàgina web de KIroMASAJE pots comprar un BONUS REGAL del massatge que més desitgis. Regala relax, amb bonus regal de massatges.

Com es fa?

* Compres el massatge que vulguis a la pàgina de tractaments.

* Per a cada tractament comprat en línia, t´enviem un correu electrònic de confirmació amb un número de localitzador i un bonus regal adjunt (per si es tracta d’un regal). No cal demanar el bonus regal a part. Com ho enviem manualment, pot trigar una mica: normalment uns cinc minuts però pot trigar fins a un parell d’hores després de la compra. Si ho compres després de les 22h el rebràs al dia següent.

Si us plau, afegeix kiromasaje.com@gmail.com als teus contactes per evitar que els nostres correus electrònics acabin a la teva carpeta de correu no desitjat (spam ).

* Imprimeixes el bo o el re-envies la persona afortunada.

* La persona que el rep només ha de trucar (o enviar un SMS, Whatsapp o email) per concertar dia i hora quan li vagi bé. Com obrim tots els dies hi ha molta disponibilitat.

A l’hora de demanar la cita és molt important que ens citi el número de localitzador (un núm. de referència única) que enviem en l’e-mail de confirmació juntament amb el bonus. Com el bonus es pot reenviar i imprimir infinites vegades no té validesa. El que val per a un massatge és el número de localitzador, i no el bonus en sí.

Per a un regal especial regala una experiència inoblidable.

Ara pots pagar amb teus tractaments ONLINE! ...

Hola..

Per reservar, necessitem saber el següent: Nom; Telèfon (amb WhatsApp millor); Quantes persones (1 o 2); Dia i hora preferit; El tipus de massatge; (veure pàgina de tractaments); Preferencia de massatgista. Gràcies