Obert de dilluns a diumengues, 10h - 21h.      AMB CITA PRÈVIA    (+34) 677 37 25 75    o por e-mail    kiromasaje.com@gmail.com

Contacte

Tenim 2 centrea al Born: Carrer de l’Oli 4 (Baixos) 08003 i Carrer de la Cirera 5 (Baixos) 08003, Barcelona.

Horari: dilluns a diumenge 11 – 21h, els 365 dies de l’any. Exclusivament amb cita prèvia.
CITA PREVIA
WhatsApp: 677372575
email: kiromasaje.com@gmail.com

Per reservar, necessitem saber el següent:
Nom; Telèfon (amb WhatsApp millor); Quantes persones (1 o 2); Dia i hora preferit; El tipus de massatge; (veure pàgina de tractaments); Preferencia de massatgista.

Acostumen a ser massatges corporals complets des dels peus fins al cuir cabellut, integrant les tècniques dels diversos massatges, amb propietats relaxants i terapèutiques. Es realitza un treball conscient de l’energia i la respiració per aconseguir un estat de pau interna i relaxament molt profund. Quiromassatge Barcelona.

Els tractaments es desenvolupen en una cabina insonoritzada i amb ambient harmònic, on la música relaxant, les espelmes i l’encens són els seus protagonistes.Ara es poden efectuar dos tractaments al mateix temps en el Centre KIroMASAJE: Visita’ns acompanyat per un amic o la teva parella!

“Massatge en parella sublim. Un lloc amagat al born però val la pena buscar-lo. Massatge de cap a peus. A més, no és un massatge convencional, sinó que tracta també punts energètics que et deixen com en un núvol quan surts. La sensació de l’oli calent a la teva pell és molt agradable i relaxant. Només hi ha un però … que no dura eternament, però clar tot el bo s’acaba … d’altra banda genial! .. però imprimeix el mapa de la seva pàgina web abans de sortir de casa!”

Ara pots pagar amb teus tractaments ONLINE! ...

Hola..

Per reservar, necessitem saber el següent: Nom; Telèfon (amb WhatsApp millor); Quantes persones (1 o 2); Dia i hora preferit; El tipus de massatge; (veure pàgina de tractaments); Preferencia de massatgista. Gràcies