Obert de dilluns a diumengues, 10h - 21h.      AMB CITA PRÈVIA    (+34) 677 37 25 75    o por e-mail    kiromasaje.com@gmail.com

Galeria

BarnaBoy
Increïble!!Em vaig sentir com flotant!!Em vàren tractar super bè, vaig passar una estona molt relaxant acompanyada d’un bon professional. Puc dir que aqui m’han fet el millor massatge de la meva vida i sens dubte i tornarè. A més a més, a preus molt raonables!!Un 10!!
massatges perfectes!!

Paquito55
massatges relaxants a bon preu, però amb un nivell de servei increïble. lloc decorat amb molt bon gust. minimaliste amb un toc zen. massatge incerible que es va desfer de la tensió muscular, però al mateix temps, et mima. impressionant!
massatges molt recomanables!

Laura5
vaig regalar dos massatges zen a una amiga i va quedar encantada. tot perfecte, mha dit!! un relax total!

Oriol
Els millors massatges de Barcelona! En soc una fan des de fa temps i no pararia de recomanar-ho. Tant si teniu músculs carregats, com si us sentiu amb les piles baixes o stressats, aquest és el millor lloc on podeu anar. Són uns grans professionals que us faran oblidar el món durant una estona i en sortireu renovats, us ho asseguro. Sorprèn molt l’ambient relaxant i agradable de l’espai, que no te l’esperes gens quan arribes a la porta. I el tracte humà i professional dels treballadors és impressionant. Us faran el massatge a mida, no importa si us agrada suau o fort, relaxant o energètic. En sortireu encantats.

Ara pots pagar amb teus tractaments ONLINE! ...

Hola..

Per reservar, necessitem saber el següent: Nom; Telèfon (amb WhatsApp millor); Quantes persones (1 o 2); Dia i hora preferit; El tipus de massatge; (veure pàgina de tractaments); Preferencia de massatgista. Gràcies