Obert de dilluns a diumengues, 10h - 21h.      AMB CITA PRÈVIA    (+34) 677 37 25 75    o por e-mail    kiromasaje.com@gmail.com

Què és KIroMASAJE?

KIroMASAJE és la fusió de dos termes mil·lenaris, un de l’occident i l’altre de l’orient: QUIROMASSATGE i KI.

Quiromassatge: massatge de la musculatura utilitzant les mans (‘quiro’ en grec antic).
Ki: energia vital que corre pels meridians i els 7 xacres del cos. (Ki al Japó, Chi a Xina, Prana a l’Índia).És un concepte fonamental de les arts marcials i de la medicina oriental, per exemple el Tai txi, Ai ki do, el rei ki i l’acupuntura.

Un Oasi de Pau…

Tenim dos centres de massatges molt bonics situats al barri del Born a la Ciutat Vella de Barcelona. Som especialistes en massatges relaxants i terapèutics en un ambient acollidor i íntim – només tenim dues sales de tractament a cada centre. Des del primer moment que entres, els sentits et portaran de viatge a través de la música relaxant, i la fragància subtil de l’encens i dels olis essencials, i la llum tènue. La nostra ‘cova encantada’ té un encant únic – no hi ha sucursals. És un veritable oasi de pau i tranquil.litat dins del caòtic centre de Barcelona.

Obrim tots els dies, exclusivament amb cita prèvia. Pots demanar la teva cita per Whatsapp, SMS o correu electrònic. Si vols cita a la tarda entre setmana, o el cap de setmana, recomanem demanarho amb suficient antelació ja que són les franges més sol·licitades. Portem ja 10 anys aquí i poc a poc va corrent la veu. (No paguem per publicitat).

Un cop feta la reserva si us plau avisa’ns si canvien els teus plans i no pots venir, perquè el massatgista vindrà expressament per la cita. Per això la durada mínima que oferim és d’una hora. Una hora completa de massatge relaxant val només 43 euros. Consulta la nostra pàgina de tractaments.

La nostra filosofia

Integrem el concepte holístic de la medicina oriental, tractant l’ésser humà en la seva totalitat: cos, ment i esperit. La nostra filosofia està influenciada pel Taoisme de la mil.lenària Xina. Treballem amb la respiració i les energies vitals del cos (el ki) i tractem d’aconseguir l’harmonia de l’ésser, a través de l’equilibri del ying i el yang. Donem un tractament molt personal, sense presses i centrant-nos en els petits detalls. Tindràs la possibilitat de viatjar més enllà del teu cos i et retrobaràs amb l’essència de teu ésser. Tu respiraràs, la teva ànima respirarà, et renovaré per dins i per fora.

Som terapeutes profesionals

Som un equip de 6 quiromassatgistes profesionals amb molts anys d’experiència. Som titulats en quiromassatge, drenatge limfàtic, reiki, massatge de teixit profund, reflexologia, shiatsu i mes. És un equip molt amigable i internacional – de Catalunya, Anglaterra, Alemanya, Itàlia i Ukranea.
El nostre horari és del 10-21 tots els dies només amb cita prèvia.

Què és KIroMASAJE?

El nostre KIroMASAJE treballa profundament la musculatura i les energies en integrar tècniques de reiki. És un massatge holístic que, segons la receptivitat del pacient, pot actuar no solament en el pla físic, sinó també en l’emocional, psicològic i espiritual.

Mans que combinen força i sensibilitat.

S’empren tècniques que penetren a la musculatura (de major a menor intensitat, segons el pacient) d’una manera lenta i constant, amb moviments rítmics i profunds. Les seves propietats són sedatives, analgèsiques i correctores. S’empra i alterna una varietat de tècniques que inclouen amassaments, friccions, carícies, pessics, vibracions, drenatges venosos, estirades, percussions i mobilitzacions.

Per què KIroMASAJE?

El relaxament habitual és indispensable per a la salut física, mental, emocional i espiritual, el plaer que comporta és terapèutic en si mateix. Des de sempre, en totes les cultures, s’ha utilitzat el sentit del tacte per millorar la salut i vitalitat general.

El massatge terapèutic també s'usa per a:

  • Relaxament profund.
  • Alleugerir la tensió i el dolor muscular.
  • Calmar l'estrès i l'ansietat reforçant així el sistema immunològic.
  • Millorar la connexió entre el cos i la ment.
  • Millorar la digestió.
  • Augmentar la claredat mental.
  • Millorar la circulació.
  • Dormir millor.
  • Alliberar emocions reprimides.
  • Millorar la mobilitat i la flexibilitat.

Ara pots pagar amb teus tractaments ONLINE! ...

Hola..

Per reservar, necessitem saber el següent: Nom; Telèfon (amb WhatsApp millor); Quantes persones (1 o 2); Dia i hora preferit; El tipus de massatge; (veure pàgina de tractaments); Preferencia de massatgista. Gràcies