Obert de dilluns a diumengues, 10h - 21h.      AMB CITA PRÈVIA    (+34) 677 37 25 75    o por e-mail    kiromasaje.com@gmail.com

Transferència Bancària

Actualment, pots pagar els teus massatges relaxants i descontracturants per Bizum al 677372575, o online amb targeta bancària mitjançant PayPal (no cal tenir compte de PayPal) o realitzant una transferència bancària en el següent compte de CaixaBank:

IBAN: ES43 2100 0547 5101 0095 5490

Condicions:

* Per a cada tractament comprat en línia, enviem un correu electrònic de confirmació amb un localitzador i un xec regal adjunt (per si es tracta d'un regal). No cal demanar el bonus regal a part. Com ho enviem manualment, pot trigar una mica: normalment uns cinc minuts però pot trigar fins a un parell d'hores després de la compra. Si ho compres després de les 21h el rebràs al dia següent.

Si us plau, afegir-nos kiromasaje.com@gmail.com als teus contactes per evitar que els nostres correus electrònics acabin a la teva carpeta de correu no desitjat (spam ).

* Imprimeixes el xec regal amb el localitzador, o el re-envies la persona afortunada.

* La persona que el rep només ha d´enviar un Whatsapp al 677372575 per concertar dia i hora quan li vagi bé. Com obrim tots els dies hi ha molta disponibilitat.

A l'hora de demanar la cita és molt important que ens citi el número de localitzador (un núm. de referència única) que enviem a l'e-mail de confirmació juntament amb el bonus. Com el bonus es pot reenviar i imprimir infinites vegades no té validesa. El que val per a un massatge és el número de localitzador, i no el bonus en sí.

 

  • Si s'arriba amb retard, la sessió es reduirà. Tenim 2 centres a 5 minuts caminant.
  • Es podran realitzar modificacions de reserves amb un màxim de 4 hores d'antelació; després d'aquest termini no s'acceptaran canvis ni cancel•lacions.
  • En cas de no presentar-se la persona el dia i hora contractats, s'entendrà com realitzat el servei sense possibilitat d'usar la seva reserva un altre dia.
  • Arribar només 5 minuts abans de l'hora concertada és suficient.
  • Si tens preferencia de massatgista (noi o noia, o per nom) ens avises a l´hora de reservar per WhatsApp
  • Si estas embarassada o tens alergia, també ens avises a l´hora de reservar per WhatsApp

Hola..

Per reservar, necessitem saber el següent: Nom; Telèfon (amb WhatsApp millor); Quantes persones (1 o 2); Dia i hora preferit; El tipus de massatge; (veure pàgina de tractaments); Preferencia de massatgista. Gràcies