Obert de dilluns a diumengues, 10h - 21h.      AMB CITA PRÈVIA    (+34) 677 37 25 75    o por e-mail    kiromasaje.com@gmail.com

Transferència Bancària

Actualment pots pagar els teus massatges relaxants on-line amb targeta bancària mitjançant PayPal (no cal tenir compte de PayPal) o realitzant una transferència bancària en el següent compte de CaixaBank:

La Caixa CCC: 2100 0547 51 0100955490 IBAN:ES43 2100 0547 5101 0095 5490 Concepte: nom del tractament.

Condicions:

* Per a cada tractament comprat en línia, enviem un correu electrònic de confirmació amb un localitzador i un bonus regal adjunt (per si es tracta d’un regal). No cal demanar el bonus regal a part. Com ho enviem manualment, pot trigar una mica: normalment uns cinc minuts però pot trigar fins a un parell d’hores després de la compra. Si ho compres després de les 22h el rebràs al dia següent.

Si us plau, afegir-nos kiromasaje.com@gmail.com als teus contactes per evitar que els nostres correus electrònics acabin a la teva carpeta de correu no desitjat (spam ).

* Imprimeixes el bonus o el re-envies la persona afortunada.

* La persona que el rep només ha de trucar (o enviar un SMS, Whatsapp o email) per concertar dia i hora quan li vagi bé. Com obrim tots els dies hi ha molta disponibilitat.

A l’hora de demanar la cita és molt important que ens citi el número de localitzador (un núm. de referència única) que enviem a l’e-mail de confirmació juntament amb el bonus. Com el bonus es pot reenviar i imprimir infinites vegades no té validesa. El que val per a un massatge és el número de localitzador, i no el bonus en sí.

  • Una vegada fet el pagament hauràs de trucar al telèfon 677 37 25 75 per reservar dia i hora.
  • Les cites es donaran segons disponibilitat del centre. Truca amb suficient antelació si vols venir un dia en concret.
  • Si s’arriba amb retard, la sessió es reduirà.
  • Es podran realitzar modificacions de reserves amb un màxim de 2 hores d’antelació; després d’aquest termini no s’acceptaran canvis ni cancel•lacions.
  • En cas de no presentar-se la persona el dia i hora contractats, s’entendrà com realitzat el servei sense possibilitat d’usar la seva reserva un altre dia.
  • Arribar només 5 minuts abans de l’hora concertada és suficient.
Hola..

Per reservar, necessitem saber el següent: Nom; Telèfon (amb WhatsApp millor); Quantes persones (1 o 2); Dia i hora preferit; El tipus de massatge; (veure pàgina de tractaments); Preferencia de massatgista. Gràcies